Fotografering

En av tjänsterna vi erbjuder är fotografering. Vi erbjuder både porträttfotografering och andra typer av fotografering, antingen på plats hos dig eller i vår hemmastudio.

Ett alternativ till vanliga strikta porträttbilder är att ta karaktärsporträtt, som återspeglar din personlighet. Ordet porträtt betyder att avbilda personligheten, och det är det vi vill göra med det vi kallar karaktärsporträtt. Vi anser att bilder med samma uppställning och samma bakgrund strider mot själva ordets betydelse då personligheten inte tillåts komma fram alls.

Våra kunder är allt ifrån privatpersoner och fåmansföretag till multinationella koncerner.

Vi erbjuder också höghöjdsfotografering av fastigheter och annat där man behöver en översiktsbild. Vår mast är 10m hög och det räcker oftast till villor och byggnader som inte har fler än två våningar.  Se exempelbilder nedan.

Om inte höghöjdsfotografering från marken är lämpligt kan vi också erbjuda traditionell flygfotografering. Vi offererar gärna specifika uppdrag och flyger företrädesvis i flygplan.

Önskar du fina bilder på din katt är det en våra specialiteter. Efter att ha drivit privat kattuppfödning av sibirisk katt i ett flertal år har vi god vana av att fotografera katter.

Våra bilder och texter om motorsport kan ses på MotorsportMagasinet, en nyhetssida om motorsport i Sverige.

Christer innehar ett av Unionen utfärdat presskort, samt Svenska Bilsportförbundets Medialegitimation.

Hör av dig till oss så berättar vi mera! Hittar du inte pris på det du önskar? Vi lämnar gärna pris på jobb, beskriv så detaljerat som möjligt vilken typ av bilder du önskar.

Ring till Christer, på 070 – 640 85 44  eller skicka e-post till christer.hagglund s n a b e l a nolema.se

I galleriet nedan hittar du några exempel på bilder vi tagit. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek. Tumnaglarna är beskurna.

Porträtt

Fordon & motorsport

Barn & familj

Bröllop

Produktfoto

Konsert & musik

Övrigt

Om du är intresserad av en fotografering, kontakta oss så kommer vi överens om något som passar.