Personal

Christer Hägglund

Christer är företagets VD och majoritetsägare. Arbetar för det mesta som konsult inom mekanisk konstruktion. Med bred erfarenhet sedan 25 år tillbaka hjälper Christer våra kunder på plats eller på eget kontor. Arbetar för närvarande i uppdrag för Valmet AB.

Christer är även huvudansvarig för fotografering och innehar presskort utfärdat av Unionen och Svenska Bilsportförbundets medialegitimation. Ingår i redaktionen på MotorsportMagasinet. Fotointresset syns också genom ett engagemang i Sundsvalls Fotoklubb, där Christer sitter i styrelsen och mellan åren 2015-2019 var ordförande.

Inköp och strategiska beslut för webbutikerna ligger honom också varmt om hjärtat.

Mer information om Christer hittar du i profilen på Linkedin.

Christer når du på christer.hagglund snabel a nolema.se

Christer, fotograferar porträtt, höghöjd, bilar och annat

 

 

Sven-Evert Hägglund

Sven-Evert är Nolemas ekonom och sköter om bokföring, bokslut och årsredovisningar. Han är dessutom ordförande i Nolema AB:s styrelse och arbetar på eget kontor i Ånge. Sven-Evert har en bakgrund som yrkeslärare och inom räddningstjänsten och är förutom sitt engagemang i Nolema i stort sett pensionär. Tidigare ansvarade han för framställning av utrymnings- och insatsplaner för våra kunder.

Sven-Evert är sedan många år engagerad i föreningslivet, bland annat i Ånge Flygklubb, där han var kassör i över 40 år, i Borgsjö Hembygdsförening och i HSB brf Lyran.

Sven-Evert når du på sven-evert.hagglund snabel a nolema.se

Sven-Evert Hägglund
Sven-Evert arbetar med ekonomi

Leo Holmberg

Leo är med sina 17 år vår yngste medarbetare. Leo sköter till vardags överlämningen av vår utgående post till Postens kontor. Leo arbetar även med fotografering av motorsport.

Förutom sina insatser för familjeföretaget så går Leo i gymnasiet.

Leo
Leo arbetar med leveranser och fotograferar motorsport

In Memoriam
Marie Holmberg

Under åren 2007-2020 var Marie delägare i och arbetade  heltid för Nolema AB, innan hon i oktober 2020 mycket hastigt gick bort i sjukdom. Marie arbetade främst med webbutikerna och fotografering. Hon ansvarade dessutom för löner, personalfrågor och skötte det mesta av företagets övriga administration.

Om du under åren ringt eller skickat e-post till våra butiker är det sannolikt Marie du haft kontakt med.

Marie Holmberg
Marie

Förutom vår egen personal har vi nära samarbeten med branschkollegor som vi anlitar när vi behöver mer resurser i vissa projekt.

OBS! Försäljning via e-post eller telefon UNDANBEDES bestämt!