Prislista, fotografering

Vår prislista. Hittar du inte vad du söker? Vi fotograferar gärna vid andra tillfällen också, skicka oss ett mail så lämnar vi ett pris.

I samtliga priser ingår rättigheter att använda bilderna privat. Det vill säga på sociala medier (Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, etc) eller bloggar i eget namn, göra egna förstoringar och fotoböcker, etc. För publicering eller användning i kommersiella sammanhang gäller andra lagar och detta måste därför avtalas separat.

Resor inom Timrå och Sundsvalls kommuner ingår. I övrigt enligt separat prisuppgift.

”Varför är det så dyrt?”

Vissa människor tycker att en fotografs tjänster är överprissatta, ”Man knäpper ju bara kort”. Jag tänkte därför i korthet förklara lite varför man vid en första anblick kan tycka att 1.000 kr för en timme är dyrt. För det första så åtgår det mer tid för att leverera det färdiga resultatet än bara den tiden själva fotograferingen tar. Man kan räkna med att allt som allt tar det minst lika lång tid till för resa, redigering, förberedelser för leverans, med mera. Sedan har vi en hel del dyr utrustning som måste betalas. Det är dels kamerahus, olika objektiv, samt blixtar oavsett om det är i studio, utomhus eller hemma hos dig. På bröllop är det ofta bra att vara två personer, vilket gör att det blir något dyrare.

Porträttfotografering i vår studio

1 timmes fotografering av en person i vår hemmastudio.

Ni får
Redigering
10st högupplösta digitala bilder
Ett mindre antal bilder i låg upplösning, några i kvadratiskt format, för profilbilder, etc.

Pris: 1.000 kr

Barn- och familjeporträtt

1 timmes fotografering av barn eller familj

Ni får
Redigering
15 högupplösta digitala bilder
Eventuella papperskopior kan beställas separat

Pris: 1.000 kr

Gravid, spädbarn, husdjur

1 timmes fotografering av graviditet, spädbarn eller husdjur vid ett tillfälle. Att slå ihop spädbarn och husdjur kan vid en första anblick kanske tyckas lite märkligt, men för en fotograf är båda lika svårberäkneliga och det kan därför vara en utmaning att fånga de speciella ögonblicken.

Ni får
Redigering
10-15 högupplösta digitala bilder
Eventuella papperskopior kan beställas separat

Pris: 1.000 kr

2-3 timmars fotografering av graviditet eller spädbarn, vid max två tillfällen.

Ni får
Redigering
20-25 högupplösta digitala bilder
Fotobok
Eventuella papperskopior kan beställas separat

Pris: 2.800 kr

Bröllop

Om ni önskar fotografering till ert bröllop ställer vi gärna upp. vi fotograferar er stora dag på ett sätt som ni önskar och som vi tillsammans kommer fram till i god tid innan. Vi träffas en gång eller pratar på telefon minst en gång innan för att diskutera upplägget, och titta på eventuella inspirationsbilder som ni har.

Paket ”Bröllopsporträttet”

Ett paket bestående av ca 1 timmes porträttfotografering i anslutning till vigseln. Före eller efter bestämmer vi tillsammans.

Ni får
10st högupplösta bilder digitalt
2st papperskopior i A4-storlek i hög kvalitet
Ett urval av övriga bilder lågupplösta i mån av tillgång.

Pris: 5.000 kr

Paket ”Vigsel”

Ett paket som är något mer omfattande än bara porträttfotografering. Här fotograferar vi under vigseln, kyrklig eller borgerlig spelar ingen roll, och i anslutning till vigseln ägnar vi cirka en timme åt porträttfotografering. Konsultation per telefon ingår.

Ni får
20st redigerade och högupplösta bilder
En fotobok 20x20cm
Ett urval av övriga bilder lågupplösta i mån av tillgång

Pris: 8.000 kr

Paket ”Vårt bröllop”

Här följer vi er och era förberedelser under upp till 7 timmar. Vi fotograferar förberedelser, vigsel, porträtt och delar av middag eller liknande. Kontakta oss så kommer vi överens om vad ni vill att paketet ska innehålla och lämnar ett pris.

Pris: Offert

Mastfotografering av fastighet

1 timmes fotografering med vår 10 m höga mast. Lämplig för villor och andra byggnader, men endast fantasin sätter gränser för vad man kan fotografera från höjd.

Ni får
10st högupplösta bilder digitalt
Ett urval av övriga bilder lågupplösta i mån av tillgång.

Pris: 1.800 kr

Papperskopior (förstoringar)
A4-format – 69 kr/st
30×40 cm – 99  kr/st

Med reservation för ändring utan föregående meddelande.